ŠPORT

Atletski športni dan OŠ Frana Kranjca - maj 2024

Atletski športni dan – maj 2024

V petek, 10. maja 2024, je potekal atletski športni dan. Učenci so se odpravili na stadion 1. gimnazije v Celju, kjer so tekli na 60 in 600 metrov ter skakali v daljino z zaletom.

Vsi so se na testiranju zelo trudili in dosegli dobre rezultate. Po testiranju pa so učenci od 1. do 5. razreda na poti nazaj v šolo izvedli tudi čistilno akcijo. Za nami je tako lep, s športom in soncem obarvan dan.

Vodja ŠD Iva Mlakar

Atletski športni dan – maj 2024 Read More »

Finalisti področnega tekmovanja v nogometu, april 2024

Drugi v finalu področnega prvenstva v nogometu

V četrtek, 25.4., je v dvorani Golovec potekalo finale področnega prvenstva v nogometu. Tekmovanje je bilo za učence sedmih razredov in mlajše.
Naši učenci so bili spet zelo uspešni in so si na koncu izborili odlično 2. mesto.

Čestitke vsem učencem in učitelju športa, Francu Božičku.

Našo šolo so zastopali: Domen Turk, Bor Videčnik, Mark Lukas Škalički, Maj Založnik, Žiga Leskovšek, Maks Žohar, Lev Rehar Lucijan, Teo Šubaraš in Urh Videnšek.

Drugi v finalu področnega prvenstva v nogometu Read More »

Tretji v četrtfinalu drž. prvenstva v košarki do 2011

Tretji v četrtfinalu košarke

11. aprila 2024 je na osnovni šoli Primoža Trubarja v Velikih Laščah potekalo četrtfinale državnega prvenstva v košarki za učence letnik 2011 in mlajše. Naši učenci so osvojili odlično 3. mesto.

Čestitke vsem učencem in učitelju športa, Francu Božičku.

Našo šolo so zastopali: Domen Turk, Gašper Jelen, Jaka Felc, Žiga Leskovšek, Mark Lukas Škalički, Ožbej Spolenak, Maks Žohar, Filip Blaško in Tjan Centrih.

Tretji v četrtfinalu košarke Read More »

Prvi v finalu področnega predtekmovanja v nogometu

Prvi v finalu področnega predtekmovanja v nogometu

V sredo, 10. aprila 2024, je v dvorani Golovec potekalo finale področnega predtekmovanja v nogometu. Tekmovanje je bilo za učence sedmih razredov in mlajše.

Naši učenci so bili zelo uspešni in so si na koncu izborili odlično 1. mesto.

Čestitke vsem učencem in učitelju športa, Francu Božičku.

Našo šolo so zastopali naslednji učenci: Žiga Leskovšek, Teo Šubaraš, Nik Šarlah, Mark Lukas Škalički, Domen Turk, Bor Videčnik, Gašper Jelen, Urh Videnšek, Lev Rehar Lucijan in Maks Žohar.

Prvi v finalu področnega predtekmovanja v nogometu Read More »

Odbojkarice tretje, marec 2024

3. mesto v mali odbojki

V četrtek, 28.3.2024, so imele naše učenke 7. razredov področno finale v mali odbojki na OŠ Braslovče. Po zmagi proti OŠ Šentjur in porazu proti OŠ Braslovče so se uvrstile v polfinale, kjer so z 2:1 izgubile proti OŠ Šempeter, potem pa na tekmi za 3. mesto z odlično igro premagale OŠ Zreče.

Za našo šolo so tekmovale: Ana Šeligo, Lara Zorec, Flora Todić, Oriana Rozoničnik, Lea Vrtačnik, Žana Videmšek, Enja Šuler Rojc, Kristina Počivalšek, Maša Cvikl, Iva Jug, Anika Senica in Iza Vrečko.

Vsem iskreno čestitamo.

3. mesto v mali odbojki Read More »

Odbojkarji drugi na področnem prvenstvu

Področno prvenstvo v odbojki

V sredo, 27. marca, je na naši šoli potekalo področno prvenstvo v odbojki. Tekmovanje je bilo za učence sedmih razredov in mlajše.

Naši učenci so bili tudi tokrat zelo uspešni in so si na koncu izborili odlično 4. mesto od vseh šestih ekip.

Čestitke vsem učencem in učitelju športa, Francu Božičku.

Našo šolo so zastopali naslednji učenci: Luka Gobec, Žiga Leskovšek, Teo Šubaraš, Nik Šarlah, Mark Lukas Škalički, Domen Turk, Bor Videčnik in Matija Vaš.

Področno prvenstvo v odbojki Read More »

Odbojkarji drugi na področnem prvenstvu

Odbojkarji drugi

V torek, 19. marca, je na naši šoli potekalo finale področnega tekmovanja v odbojki. Tekmovanje je bilo za učence sedmih razredov in mlajše.

Naši učenci so bili zelo uspešni in so si na koncu izborili odlično 2. mesto.
 
Čestitke vsem učencem in učitelju športa, Francu Božičku.
 
Našo šolo so zastopali naslednji učenci: Luka Gobec, Žiga Leskovšek, Teo Šubaraš, Nik Šarlah, Mark Lukas Škalički, Domen Turk, Maks Žohar, Bor Videčnik in Matija Vaš.

Odbojkarji drugi Read More »

Scroll to Top
Skip to content