OBVESTILO 11.9.2020!

Spoštovani starši, dragi učenci.

Že kar na začetku smo poleg vsega drugega ukvarjali tudi z urejanjem prevoza učencev v šolo, navajali učence na dosledno upoštevanje splošno higienskih ukrepov in uporabo zaščitne opreme po navodilih NIJZ. S sodelovanjem, odgovornim ravnanjem in strpnostjo smo prišli do skupnih zaključkov. Želimo si, da bi se pouk čim dlje časa odvijal v šoli. Kljub vsem prizadevanjem se je okužba pojavila tudi pri nas, najprej v posameznih družinah, nato pa še v šoli. Ker je prišlo do stika prvošolcev z okuženo osebo, jim je bila preventivno odrejena sedemdnevna karantena. Ves čas karantene bodo v stiku z razredničarko in razrednikom.

Urejali smo tudi šolske prevoze učencev. Glede tega vam sporočam, da je dodan avtobus na relaciji Skalna klet/Zagrad, tako da vsi učenci sedijo na sedežih in se varno pripeljejo v šolo in domov. Večina učencev je že prejela vozne kartice, ki jih morajo obvezno nositi s sabo. Kartice ne smete preluknjati oz. kakorkoli poškodovati, ker so potem nedelujoče in se učenci ne morejo evidentirati pri prevozu. Ker je financer – Mestna občina Celje še dodatno omogočil kombi prevoz nekaterim učencem na relaciji Osenca, Zvodno in relaciji Celjska koča, so se spremenili vozni redi prevozov s kombiji. Nov vozni red za te relacije in relacijo Stari grad, Zvodno, Skalna klet je objavljen v priponki.

Spoštovani starši, v naslednjih dneh vas bodo razredniki povabili na roditeljske sestanke. Prosim, da upoštevate vsa navodila, ki bodo zapisana na vabilu in ravnate odgovorno. Le tako bodo naša srečanja, ki so pomembna, tudi varna.

Pred nami so lepi sončni dnevi vikenda, izkoristite jih čim več v naravi. Ostanite zdravi.

Danica Šalej,

ravnateljica

1 thought on “OBVESTILO 11.9.2020!”