Od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah poteka za vse učence na daljavo

/Spoštovani starši, dragi učenci.

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020, sprejela sklep, s katerim je podaljšala za 7 dni uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja VI. Tako od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah poteka za vse učence na daljavo.

Na morebitno delo na daljavo smo se z učenci pripravljali že v mesecu septembru in v oktobru, ko smo bili še skupaj v šoli. Usmeritve in okvirna navodila za delo na daljavo so zapisana v dokumentu, ki ga boste starši prejeli na vaš e-naslov. Preberite jih skupaj z učenci, ker so v njih natančnejša navodila za izobraževanje na daljavo. S podrobnimi navodili za delo pa bodo učence seznanili razredniki oziroma učitelji predmetov.

Če boste imeli težave glede računalniške opreme, vas ponovno pozivam, da to sporočite in se dogovorite za izposojo. V primeru kakršnihkoli težav se obrnite na razrednika.

S ponedeljkom, 9. 11. 2020, nudimo možnost toplega obroka za vse naše zainteresirane učence.

Cena obroka za učence od 1. do vključno 5. razreda je 2,30 €, za učence od 6. do 9. razreda pa 2,55 €. Naročene obroke boste poravnali kot običajno po položnici.

Učenci, ki imajo subvencionirano prehrano, lahko ta obrok na osnovi predhodne prijave prevzamejo brezplačno.

Učenci bodo lahko topli obrok prevzeli v embalaži vsak dan po 12. uri. Kje in kako, vas bomo obvestili v ponedeljek zjutraj. Prijave sprejemamo do ponedeljka, 9. 11. 2020, do 8. ure na e-pošto tajništva OŠ Frana Kranjca Celje tajnistvo@os-franakranjca.si oziroma na telefon 03 428 56 10.

Komunikacija v času pouka na daljavo je zelo pomembna, zato nas o morebitnih težavah obvestite. O spremembah in novostih vas bomo še naprej obveščali tudi mi po e-pošti oziroma na spletni strani šole.

Poslovni čas v šoli za nujne zadeve je na telefonski številki 03 428 56 12 vsak dan od 10. do 12. ure.

Skupaj bomo zmogli tudi to. Ostanite zdravi.

Datum: 6. 11. 2020

Danica Šalej, ravnateljica

covid 19 coronavirus logo