Pust 2023

Na pustni torek smo se skoraj vsi našemili in po tehniškem dnevu v telovadnici rajali, se veselili. Izbor za najboljše maske je potekal v dveh delih. Prvi je bil namenjen učencem od 1. do 5. razreda, drugi pa za vse ostale, starejše učence.

Tako sta tudi komisiji za izbor najboljših mask bili v različnih sestavih. Prvo so sestavljali: knjižničarka Dragica Milojević, učiteljica Alja Žekar ter petošolca Maša Deželak in Teodor Mlakar, drugo pa knjižničarka, učitelj Cveto Prevodnik in učenka Klara Jamnikar iz 8. a.

Dogodek je napovedoval Lenart Kač iz 8. b, za glasbo pa sta poskrbela Nejc Rizmanovski Iršič in Nik Slemenšek, oba iz 7. b. Ocenjevali smo izvirnost, domiselnost, izdelavo, dovršenost maske in vživljanje v masko, ki jo je učenec predstavljal.

V vsaki starostni skupini smo podelili tri nagrade za posamične maske ali par in eno skupinsko. Zmagovalci so bili:

1.–5. razred:

  1. nagrada: AVTOMAT
  2. nagrada: MUMIJA
  3. nagrada: PAV

Nagrada za skupinsko masko: EMODŽIJI

6.–9. razred:

  1. nagrada: JOCKERICA
  2. nagrada: FIONA IN SHREK
  3. nagrada: LEGO KOCKI

Nagrada za skupinsko masko: Minijoni

Čestitke vsem, saj je bila tudi letos naloga komisije zelo zelo težka, ker je ponovno bilo veliko zares dobrih mask. Predvsem pa smo veseli, ker smo se našemili skoraj vsi učenci in učitelji šole. Se vidimo naslednje leto v čisto drugi preobleki!

Vaša Pomlad

Scroll to Top
Skip to content