Zimska šola v naravi v CŠOD Trilobit za učence 8. razredov

CŠOD Trilobit, petek, 18.02.2022

Tudi tokrat smo se po zajtrku odpravili v sončno Kranjsko Goro, kjer so se nekateri spustili tudi po najtežjih progah. Po končanem smučanju, smo se odpravili še na ogled naravnega rezervata Zelenci, nato pa proti domu. Ob 17. uri smo bili že vsi veseli, v objemih najdražjih.


CŠOD Trilobit, četrtek, 17.02.2022

Tudi četrtek je bil krasen, sončen dan, s pomladnimi temperaturami, ki smo ga v celoti preživeli zunaj. Dan smo zaključili z medrazrednim turnirjem v igri Štrbunk in s plesom.


CŠOD Trilobit, sreda, 16.02.2022

Prebudili smo se v lepo, sončno jutro. Dopoldne smo preživeli na smučišču, kjer smo se že vsi več kot odlično spuščali po strminah. Popoldne pa smo tekli na smučeh in se lopatkali. Hrana je odlična, na pomoč pri pripravi so priskočili tudi naši učenci. Večer smo končali z igrama Štrbunk in Ali bi bil moj prijatelj?


CŠOD Trilobit, torek, 15.02.2022

Zbudili smo se v megleno torkovo jutro, ki je kasneje na smučišče prineslo nekaj dežja in novega snega. Kljub temu smo uspešno opravili s prvim smučarskim dnem. Popoldne in zvečer pa smo na toplem uživali v številnih aktivnostih in igrah.


CŠOD Trilobit, ponedeljek, 14.02.2022

11:00 – Osmošolci so varno prispeli v dom in se namestili v sobe!

Prvi dan je minil v spoznavanju okolice doma v Javorniškem rovtu. Spoznali smo značilne fosile in izdelali tudi odlitke le teh. Seznanili smo se s FIS pravili ter pregledali in pripravili smučarsko opremo. Po večerji, ki so jo pomagali pripraviti tudi naši učenci – kuharji, smo se odpravili še na nočni pohod do Pristave.


Spoštovani starši in učenci 8. razredov!

Celje, 27. 1. 2022

Na zadnjem roditeljskem sestanku preko ZOOM-a smo vam predstavili organizacijo in potek dejavnosti zimske šole v naravi v CŠOD Trilobit za učence 8. razredov.

Zaradi načrtovanja in lažje priprave na šolo v naravi vam posredujemo še zadnje informacije.

Kraj in termin izvedbe: CŠOD TRILOBIT – smučanje v Kranjski Gori od 14. do 18. 2. 2022

  • Odhod – 14. 2. 2022 ob 8.30 z AP Polule (ob 8.00 samotestiranje vseh udeležencev)
  • Prihod – 18. 2. 2022 ob 17.00 na AP Polule

 Predvideni stroški zajemajo:

  • nastanitev v CŠOD Tribolit (4 nočitve, 4 obroke dnevno in napitki), smučarsko karto, spremljevalce, avtobusni prevoz Nomago, lokalni avtobus, smučarskega učitelja.

Vsota predvidenih stroškov je 219,33 evrov (stroške lahko poravnate s položnico v štirih obrokih, in sicer v marcu, aprilu, maju, juniju).

Možnost subvencije – vlogo oddajte razredniku čimprej, najkasneje do odhoda v šolo v naravi.

V prilogi vam posredujemo seznam oblačil in potrebščin, ki jih morajo imeti učenci s sabo.

Nujno potrebujejo smučarske čevlje, ostalo za smučanje si lahko izposodijo v domu. Učenci naj imajo s sabo največ 10 evrov za nakup spominkov v domu. Mobilnih telefonov NE nosijo v šolo v naravi.

Na spletno stran šole bomo pošiljali fotografije o dogajanju na terenu, zato jo redno spremljajte.

V želji, da bi nam izvedba šole v naravi tudi tokrat odlično uspela, vas lepo pozdravljamo. Bodite zdravi!

 

Razredničarki: Monika Vogrinec, Barbara Petan

Učiteljica smučanja, vodja ŠN: Metka Irgolič

Trilobit

Scroll to Top
Skip to content