Pust 2024

Pust 2024

Na pustni torek smo se skoraj vsi našemili in po tehniškem dnevu v telovadnici rajali, se veselili. Izbor za najboljše maske je potekal v dveh delih.

Prvi je bil namenjen učencem od 1. do 5. razreda, drugi pa za vse ostale, starejše učence. Tako sta tudi komisiji za izbor najboljših mask bili v različnih sestavih. V obeh komisijah sta pustne maske ocenjevala učitelj Cveto Prevodnik in knjižničarka Dragica Milojević. Rajanje za mlajše učence je vodila učiteljica Alja Žekar in se prav tako pridružila ocenjevanju pustnih mask. Komisijo za starejše učence pa sta dopolnili učenki 8. b – Pia Prinčič in Lia Vrtačnik, učitelj Cveto Prevodnik pa jo je vodil. Za glasbo sta poskrbela Luka Lajnšček in Nik Slemenšek, oba iz 8. b.

Ocenjevali smo izvirnost, domiselnost, izdelavo, dovršenost maske in vživljanje v masko, ki jo je posamezna ali skupinska maska predstavljala.

V prvi starostni skupini, od 1. do 5. razreda, smo podelili tri nagrade za posamične maske ali par in eno skupinsko. Zmagovalci so torej bili:

  1. nagrada: LISICA
  2. nagrada: SLADKORNA PENA
  3. nagrada: KOŠ ZA UMAZANO PERILO

Nagrada za skupinsko masko: MAČKE

Pust 2024

V drugi starostni skupini, od 6. do 9. razreda, pa se je komisija po predstavitvi mask odločila, da podeli eno posamično nagrado in tri skupinske. Izkazalo se je namreč, da je med učenci prevladal kolektivni duh, kar je komisijo še posebej razveselilo.

  1. nagrada: MUŠNICE
  2. nagrada: TV & POPCORN & COCA-COLA
  3. nagrada: ALVIN IN VEVERIČKI

Nagrada za posamično masko: PRALNI STROJ

Pust 2024

Čestitke vsem, saj je bila tudi letos naloga komisije precej težka – ponovno je namreč bilo veliko zares dobrih mask. Predvsem pa smo veseli, ker smo se našemili skoraj vsi učenci in učitelji šole. Se vidimo naslednje leto v čisto drugi preobleki!

Vaša Pomlad

Scroll to Top
Skip to content