Uradne ure v času počitnic, počitniški pozdrav

Uradne ure

 od 28. 6. 2021 do 16. 7. 2021 vsak dan od  9. ure do 13. ure
 in
 od 16. 8. 2021 dalje od 9. do 13. ure.
Telefonska številka tajništva  03/ 428 56 10


Drage učenke, učenci, spoštovani starši.

Šolsko leto smo uspešno pripeljali do konca. Že drugo leto je bilo drugačno. Veliko časa smo delali od doma, v šoli pa v zaprtih mehurčkih. Dan za dnem smo usvajali nova znanja, ustvarjali, iskali nove rešitve, prave poti, sprejemali odločitve in se prepuščali čarom modrosti. V letošnjem šolskem letu smo se še posebej soočili s spoznanjem, da v življenju ni ravnih poti – vse se namreč vzpenjajo in spuščajo.

Po poti, po kateri smo stopali, so nas spremljale pomembne vrednote: moč, potrpežljivost, optimizem, vedrina. Z njimi smo si pomagali zakorakati v nov dan in pozitivno gledati na svet.

Ponosni smo na vse skupne uspehe in na uspehe vsakega posameznika, nekatere smo predstavili tudi na zaključni prireditvi

Spoštovani starši, zahvaljujemo se vam za sodelovanje in razumevanje; le tako smo lahko skupaj pomagali otrokom, da so lažje premagovali vsakodnevne napore.

Šolska vrata so za učence dobra dva meseca zaprta. Ta čas je namenjen počitku, da zbristimo možgane in se pripravimo na novo šolsko leto. Prepustite se poletnemu vrvežu, poskrbite zase, naužite se toplote, takšne in drugačne, nasmejte se. Ne pozabite paziti nase!

Želimo vam varne in sproščujoče poletne dni.

ravnateljica s sodelavci

Comments are closed.