Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

ZAČETEK POUKA

1. septembra, 2021 Ves dan

V  sredo, 1. 9. 2021, se za učence od 2. do 9. razreda prične ob 8.20 in traja 4 šolske ure, do 11.50.  Učenci se po oddelkih zberejo pred svojim vhodom 10 minut pred pričetkom pouka, kjer jih bo čakal razrednik.

Učenci bodo ta dan s svojimi razredniki v matičnih učilnicah. S sabo naj imajo peresnico, beležko in copate ter prazno šolsko torbo za učbenike, ki jih dobijo v šoli. Učenci 2. in 3. razredov prinesejo tudi vse potrebščine za likovno umetnost.

Prevoz učencev bo potekal po priloženem voznem redu z enim jutranjim prevozom. Odhod domov bo z edinim šolskim prevozom ta dan, ob 12.10.

Jutranjega varstva in varstva vozačev ne bo, podaljšano bivanje pa bo samo za učence 2. in 3. razredov, ki ta dan varstvo res potrebujejo. Potrebe NUJNO sporočite v tajništvo do 1.9.2021 do 8. ure. Po učence v PB pridete starši.

Učenci bodo imeli  ta dan malico. Kosilo bo samo za učence, ki bodo v podaljšanem bivanju.

Prvošolci pridejo prvi dan v šolo v telovadnico, skupaj s starši ob 16. uri.

Delo v takih razmerah je za vse zahtevno, potrebno bo veliko dobre volje, prilagajanja, sodelovanja in razumevanja. V preteklem letu smo dokazali, da  zmoremo in verjamem, da bomo tudi v naprej.

Lepo vas pozdravljam.

Danica Šalej,

ravnateljica