Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Povratek iz PLAVALNE ŠOLE V NARAVI za učence bodočih 5. razredov, BAŠKA 6. – 10. 9. 2021

10. septembra, 2021 Ves dan

Poletno šolo v naravi, ki bo trajala 5 dni, bomo izvedli v Baški na otoku Krku. Šola v naravi bo potekala od ponedeljka, 6. 9. do petka, 10. 9. 2021.

OBVEZNA OPREMA OTROKA ZA ŠOLO V NARAVI.pdf

Odhod v Baško bo v ponedeljek, 6. 9. 2021 ob 7.00 uri z avtobusnega postajališča za bencinskim servisom na Polulah. Šola v naravi se bo zaključila v petek, 10. 9. 2021 s kosilom, povratek v Celje pa bo predvidoma med 18.00 in 18.30.

Starši boste o prihodu otrok v Baško obveščeni preko radia Celje, dnevne informacije pa boste lahko dobili na blogu: http://celjskidom.wordpress.com ali na facebooku (celjski dom baška).

Učenci naj nimajo s seboj mobilnih telefonov. Če je NUJNO potrebno, lahko svojega otroka pokličete na stacionarni telefon v domu na telefonsko številko 00385 51 856 933 in sicer med 13. in 14. uro.

Cena šole v naravi znaša 120,07 evrov. Znesek boste poravnali preko položnice v treh obrokih (oktober, november, december).Otroci naj imajo s sebojnajveč 200 kun, ki jih bodo potrebovali za ogled akvarija, nakup spominkov, sladoled.

Poudarek šole v naravi je na plavanju. Ure plavanja bodo razporejene v dopoldanskem in popoldanskem času. Ob zaključku šole v naravi učenci opravijo preizkus plavanja in se potegujejo za priznanje Morski konjiček in Delfinček.

Organizirane bodo ure pouka in delo v različnih delavnicah, spoznavali pa bomo tudi mesto in okolico. V času šole v naravi so predvideni naravoslovni, športni in tehniški dan ter izlet z ladjo.

Učenci imajo v času šole v naravi polni penzion (zajtrk, malica, kosilo in večerja). Naš prvi obrok v Baški bo kosilo, učenci imajo s seboj šolsko malico. Predvidena sta dva postanka, saj na avtobusu ne smemo uživati nobene hrane. Otrokom s seboj ne dajajte nobenih zdravil, oziroma se o tem pogovorite z razredničarko.

Če so pri vašem otroku kakršne koli posebnosti glede prehrane, ki bi jih morali sporočiti v Baško že pred odhodom, vas prosimo, da to sporočite razredničarki.

Prosimo, da v šolo v naravi ne pošiljate bolnih otrok.

Celje, 22. 6. 2021                                               Metka Irgolič, vodja šole v naravi in razredničarki