99

Prijava v ARNES Učilnice 

AAI prijava - zamenja gesla na spletni strani: SIO MDM https://mdm.arnes.si

Z istimi prijavnimi podatki se lahko učenci prijavijo na: https://skupnost.sio.si/ – učencem so na voljo nekatere spletne učilnice (kolesarski izpit) in  Oblak 365 › Uporabniško središče (Arnes.si)

 

Kaj je Office 365?
Office 365 je paket storitev, ki vključuje elektronsko pošto, digitalno shrambo, orodja za avdio in video komunikacijo, deljenje dokumentov in hkratno delo na njih. Vsa ta orodja so med seboj tesno povezana z dodeljeno šolsko e-identiteto. Gre za internetno različico programa Microsoft Office. Preko prijave na Microsoftov račun lahko učenci dostopajo do mrežne različice Worda, Excela, Powerpointa, Outlooka, Teams, OneNota, OneDriva, si shranjujejo dokumente na Microsoftov strežnik (OneDrive) ter jih odprejo in popravijo kjerkoli, kjer se lahko povežejo na splet.

V času trajanja izobraževanja je učencem brezplačno na voljo programska zbirka Office 365 A1 for students, ki vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Teams, Publisher in Access. Za dostop do storitev se prijavite na spletni strani: https://o365.arnes.si/ . Za vpis uporabite enako uporabniško ime in geslo kot ju uporabljate za eUčilnico.
Več o tem si lahko preberete na spletnih straneh: