POMAGAJMO SI

2.4.2020 -  IZJAVA PREDSEDNIKA SVETA STARŠEV 
KORONA VIRUS - OBVESTILA
E-naslovi strokovnih delavcev
a
Zaradi preobremenjenosti strežnikov ARNES ( učenci, dijaki, po celi Sloveniji vstopajo v spletne učilnice) OBČASNO povezave ne delujejo. Prosimo vaz za strpnost in razumevanje, vsa gradiva, ki so direktno na šolski spletni strani pa delujejo. 

Obvestilo informacijske varnosti - Covid19

ODPIRALNI ČAS - Celjske lekarne
Založba Rokus Klett omogoča učiteljem/profesorjem in učencem/dijakom od 13. marca, dalje brezplačen celodnevni dostop do vseh naših elektronskih in interaktivnih gradiv (učbenikov, delovnih zvezkov, samostojnih delovnih zvezkov in vadnic), ne glede na to, gradivo katere založbe uporabljate.
ZALOŽBA MLADINSKA KNJIGA OMOGOČA:
  • Brezplačen dostop do vseh interaktivnih učnih gradiv, učnih listov, preizkusov znanj na portalu www.ucimte.com. Če na portal še niste registrirani, se registrirajte na direktni povezavi TUKAJ.

  • Od ponedeljka, 16. marca 2020, naprej bodo imeli tudi vsi učenci brezplačen dostop do interaktivnih gradiv na portalu www.ucimte.com. Za uporabo ne bo potrebna registracija, dostop jim omogoča delo z interaktivnimi samostojnimi delovnimi zvezki, ki omogočajo preverjanje rešitev.

  • Brezplačen dostop do interaktivnih nalog za učence in učitelje na www.ucimse.com za utrjevanje znanja.