Predtekmovanje področnega prvenstva v nogometu za deklice

V Golovcu je bilo 26. 9. 2019 predtekmovanje področnega prvenstva v nogometu za deklice letnik 2005 in mlajše. Naše polulske carice so nepremagljive. Dosegle so 1. mesto, s 3:0 so premagale OŠ Frana Roša, 4:0 OŠ Vojnik in si s tem zagotovile igranje na področnem  prvenstvu. Za borbeno in srčno igro bi pohvalila prav vse deklice, posebej pa Ulo Omerzu, ker je bila "motor" ekipe in najmlajšo igralko Zojo Šrot iz 5. razreda saj je dosegla na dveh tekmah 3 gole.

image1  image2

V prejšnjem tekmovanju si zasluži tudi veliko pohvalo sedaj poškodovana kapetanka Ula Novak, ki je v dveh tekmah prav tako dosegla 3 gole.

Ponosna učiteljica M. Irgolič 

-----------------------------------------------------------

V ponedeljek, 23. 9. 2019, so naši dečki in deklice odigrali dve tekmi na področnem predtekmovanju v nogometu za letnik 2005 in mlajše. Dečki so zmagali proti OŠ Štore, izgubili pa proti OŠ Ljubečna in se v nadaljnje tekmovanje žal niso uvrstili.

Deklice pa so bile uspešnejše, saj so učenke I. OŠ premagale z rezultatom 4:0, OŠ Lava pa z 1:0 in so si tako priigrale možnost za nadaljevanje tekmovanja. Vse so bile odlične, kapetanka Ula Novak je v obeh tekmah dosegla 3 gole, po 1 gol pa Ula Omerzu in Zoja Šrot iz 5. b razreda. 

Čestitamo!