Začeli smo ga s sadnim zajtrkom in oddajo šolskega radia.

Sledili sta gledališki predstavi Društva za boljši svet z naslovoma Ujeti se ne dam in Kar boli svet, boli tudi mene. V razredih smo razmišljali o temi naravoslovnega dne in likovno ter literarno ustvarjali pod vodstvom gostov in naših učiteljev. Učenci od 1. do 5. razreda so se odpravili v mestno središče, kjer so si ogledali številne stojnice in predstavitve posameznih društev.

Seveda nismo mogli niti brez gibanja, torej ure športne vzgoje.

Kot vsako leto, je bilo tudi letos, poskrbljeno za naše krajane, ki so si lahko izmerili krvni tlak, holesterol, krvni sladkor ter kostno gostoto.

Preživeli smo zabaven, poučen in zdrav dan.

Kristina Radoš Janežič

Danes smo v 7. a imeli DAN ZDRAVJA. Prvo uro smo se pogovarjali o napakah, ki vodijo k uspehu. Spoznali smo, da so napake pomembne, saj se iz njih naučimo in smo tako bolj uspešni. Drugo uro se nam je predstavilo Kulturno društvo za boljši svet. Ogledali smo si njihovo gledališko predstavo in opomnili so nas na to, da moramo biti strpni drug do drugega. Tretjo uro nam je v razredu zelo nazorno prikazal naš svet gospod Goran, član gledališke zasedbe. Četrto uro je bilo sproščujoče in zabavno pri športu, saj smo igrali različne športe. Peto uro smo zaključili z izdelovanjem risb, kjer smo lahko prikazali utrinke današnjega dne. Bilo je zabavno, poučno, zanimivo. Dan je zelo hitro minil, pa še ena delovna sobota je končana.

Jure Anžin, Nal Topole, 7. a