6. razred:

Zjutraj ob 8.20 se vsi učenci zberejo na avtobusni postaji, od koder se odpeljejo proti Muzeju Vrbovec v Nazarje. Za učence bo organiziran voden ogled podjetja in učne poti. Učenci naj imajo s seboj tršo podlago za pisanje in pisalo, ker bodo ob ogledu izpolnjevali učni list. Po ogledu muzeja se učenci z avtobusom odpeljejo nazaj v šolo. Učenci ta dan nimajo pouka, popoldanske dejavnosti pa potekajo kot običajno. Šolski prevozi domov ostanejo nespremenjeni.

Cena vodenega ogleda muzeja je 2,00 € na učenca, cena učnega lista 1,00 €, voden ogled učne poti pa znaša 1,50 €. Znesku se bo prištel še strošek avtobusnega prevoza. Celoten znesek bo obračunan na mesečni položnici.

9. razreda:

Zjutraj ob 8.20 se vsi učenci zberejo na avtobusni postaji, od koder se odpeljejo proti podjetju Štore Steel d.o.o. Voden ogled podjetja traja od 8.50 do 10.30. Za tem se učenci peš odpravijo v  Železarski muzej Štore. Na igrišču pred Železarskim muzejem bodo imeli malico. Med 11.00. in 11.45. uro bodo imeli učenci ogled Železarskega muzeja Štore.

Po ogledu muzeja se učenci z avtobusom odpeljejo nazaj v šolo. Odhodi domov ostanejo nespremenjeni.

Vodja tehniškega dne Tanja Remih