V petek, 6. 10. 2017, smo učenci Cici zbora, Timeja Pušnik, Lenart Kač, Larisa Bunetič in Lovro Korajžija Lončar, pod mentorstvom Mateje Lajh, nastopili na prireditvi ob 40. letnici Krajevne organizacije Rdečega križa. Prireditev je potekala v prostorih Krajevne skupnosti Aljažev hrib.Program je bil na temo rdečega križa. S pesmijo, skeči in deklamacijami smo popestrili samo prireditev in poželi velike pohvale.Na koncu pa smo skupaj s prisotnimi tudi zapeli.

FOTOGALERIJA

19. septembra 2017 smo mladi pevci Cici zbora, ki ga je na klavir spremljal Matic Romih, nastopili pa Gaja Urlep, Lia Lipičnik, Lenart Kač, Lovro Lončar Korajžija pod vodstvom Mateje Lajh in Mateje Štor obiskali male bolnike otroških oddelkov Splošne bolnišnice Celje. Prva misel vseh učenk in učencev, ki morajo ostati v bolnišnici je zagotovo, da čim prej ozdravijo in se vrnejo domov. Ker pa morajo nekateri na žalost preživeti dlje časa v bolnišnici, je njihova želja zagotovo tudi čim bolj kratkočasno preživljanje teh dni. Z namenom, da jim naredimo dan drugačen od vsakdanjika, smo jim zapeli nekaj pesmic in jih nasmejali s kratkimi skeči. Skupaj smo zapeli tudi nekaj pesmic.

Ob koncu našega obiska pa se je opogumil tudi mladi bolnik, ki nam je čudovito zapel svojo pesem.

Mateja Lajh

FOTOGALERIJA

-------------------------------------

V petek, 15. septembra 2017, smo mladi pevci Cici zbora pripravili kulturni program za starejše občanke in občane KS Pod gradom. Cici zbor je pod mentorstvom Mateje Lajh in Mateje Štor na klavirju spremljal Matic Romih. Starejšim občanom smo popestrili popoldne s pesmijo, deklamacijami in hudomušnimi skeči. Ob koncu prireditve pa smo skupaj z moškim pevskim zborom Pod gradom zapeli znano pesem Lojzeta Slaka, V dolini tihi, kjer so se pridružili še vsi obiskovalci.

Učenke in učenci so se z veseljem pripravljali na nastop in so vanj vložili veliko truda, še posebej veseli pa so bili srečnih in zadovoljnih obrazov udeležencev kulturnega programa po končanem nastopu.

Mateja Lajh

Sregu 15.9.2017 4