Spoštovani! Zaradi vzdrževanja strežnikov ARNES, v času od 19.2. do 30.2.2018,  občasno ne bodo delovale nekatere povezave na spletni strani. Hvala za razumevanje.

Vabilo na predavanje za starše 1. triade z naslovom Joj, moj otrok je šolar! Torek, 6.3.2018 ob 16:30.

b11

Spoštovani starši!

Dobrodelnost, naklonjenost, humanost so neprecenljive vrednote, skrite v srcu posameznika. Že večkrat ste dokazali, da vam je mar za vsakega posameznika, za vse nas, za vse naše napore, za naše uspehe. V prvih decembrskih dneh smo pripravili novoletni bazar. Navdušeni smo bili, ker ste se odzvali v tako velikem številu in za ustvarjalne, domiselne izdelke otrok prispevali prostovoljni prispevek v šolski sklad. Zbrali smo  2.754,33 evrov.

Svoj del dohodnine je za potrebe učencev naše šole namenilo trinajst staršev.

V imenu učencev in celotnega kolektiva se vam vsem iskreno zahvaljujem za vašo podporo.

Želimo, da bomo znali tudi v letu 2018 združiti moči in stopiti skupaj k ustvarjanju boljšega, k uresničevanju ciljev in doseganju dobrih rezultatov.

Danica Šalej, ravnateljica

publ

0,5% dohodnine za šolski sklad

Na seji sveta staršev in seji odbora Šolskega sklada so predstavniki podali pobudo, da bi starši del svoje dohodnine, ki jo sicer plačajo v državni proračun, namenili za potrebe naše šole.

prom VOZNI RED ŠOLSKIH AVTOBUSOv – OBVESTILO bus

 Na Popovičevi ulici v Celju na odseku trafo postaja - odcep za pokopališče še vedno potekajo obnovitvena dela. Na tej relaciji bo režim šolskih avtobusov do nadaljnjega spremenjen. Avtobus bo v času obnovitvenih del na relaciji Selce – Skalna klet – Polule lahko obračal na parkirišču pri pokopališču in tam tudi pobral učence. Enako velja za povratke. Zaradi zapore podvoza pri pošti in posledično obvoza preko Polul in Skalne kleti lahko nastanejo nekaj minutne zamude pri dovozih otrok v šolo. Vozni redi za ostale relacije ostanejo takšni kot preteklo šolsko leto.