spring

Spoštovani starši.

Ponovno vas obveščam, da imamo v četrtek, 26. aprila 2018, prost dan(načrtovano z Letnim delovnim načrtom). Nadomestili ga bomo z dobrodelnim koncertom, ki smo ga prestavili na 3. junij 2018.

Lep pozdrav in prijetne počitnice, v šoli se spet vidimo v četrek, 3.5.2018!

Danica Šalej, ravnateljica

Programa socialnih in zdravstvenih kolonij v Celjskem domu Baška 2018

Spoštovani starši!

Dobrodelnost, naklonjenost, humanost so neprecenljive vrednote, skrite v srcu posameznika. Že večkrat ste dokazali, da vam je mar za vsakega posameznika, za vse nas, za vse naše napore, za naše uspehe. V prvih decembrskih dneh smo pripravili novoletni bazar. Navdušeni smo bili, ker ste se odzvali v tako velikem številu in za ustvarjalne, domiselne izdelke otrok prispevali prostovoljni prispevek v šolski sklad. Zbrali smo  2.754,33 evrov.

Svoj del dohodnine je za potrebe učencev naše šole namenilo trinajst staršev. V imenu učencev in celotnega kolektiva se vam vsem iskreno zahvaljujem za vašo podporo. Želimo, da bomo znali tudi v letu 2018 združiti moči in stopiti skupaj k ustvarjanju boljšega, k uresničevanju ciljev in doseganju dobrih rezultatov. 

Danica Šalej, ravnateljica

publ

prom VOZNI RED ŠOLSKIH AVTOBUSOV – OBVESTILO bus

 Na Popovičevi ulici v Celju na odseku trafo postaja - odcep za pokopališče še vedno potekajo obnovitvena dela. Na tej relaciji bo režim šolskih avtobusov do nadaljnjega spremenjen. Avtobus bo v času obnovitvenih del na relaciji Selce – Skalna klet – Polule lahko obračal na parkirišču pri pokopališču in tam tudi pobral učence. Enako velja za povratke. Zaradi zapore podvoza pri pošti in posledično obvoza preko Polul in Skalne kleti lahko nastanejo nekaj minutne zamude pri dovozih otrok v šolo. Vozni redi za ostale relacije ostanejo takšni kot preteklo šolsko leto.