MEPI POHOD

0,5% dohodnine za šolski sklad

Na seji sveta staršev in seji odbora Šolskega sklada so predstavniki podali pobudo, da bi starši del svoje dohodnine, ki jo sicer plačajo v državni proračun, namenili za potrebe naše šole.
V času od 1. 12. do  22. 12. 2017, bomo v okviru našega nacionalnega projekta Drevo= Življenje – 2. globalni cilj: Odprava lakote, zbirali hrano z daljšim rokom uporabe (sladkor, sol, moka, testenine, polenta, riž, konzervirana hrana, olje, kis, otroška hrana, med, namazi, juhe iz vrečke, sladkarije, kakav, kava …). Zbiralne košare bodo v avli šole. 

Preberite več: Anina zvezdica

 
Spoštovani starši, vabimo vas, da se nam pridružite v ponedeljek, 4. 12. 2017, ob 15.30 uri v telovadnici šole na kulturni prireditvi in novoletnem bazarju.
 publ
 prom

eras »SKRB ZA KVALITETO POUČEVANJA IN UČENJA«

 
  Teden dejavnosti ob Tednu otroka

VOZNI RED ŠOLSKIH AVTOBUSOv – OBVESTILO bus

 Na Popovičevi ulici v Celju na odseku trafo postaja - odcep za pokopališče še vedno potekajo obnovitvena dela. Na tej relaciji bo režim šolskih avtobusov do nadaljnjega spremenjen. Avtobus bo v času obnovitvenih del na relaciji Selce – Skalna klet – Polule lahko obračal na parkirišču pri pokopališču in tam tudi pobral učence. Enako velja za povratke. Zaradi zapore podvoza pri pošti in posledično obvoza preko Polul in Skalne kleti lahko nastanejo nekaj minutne zamude pri dovozih otrok v šolo. Vozni redi za ostale relacije ostanejo takšni kot preteklo šolsko leto.