PLAVALNA ŠOLA V NARAVI – BAŠKA, 10. - 14. 9. 2018

beach baska 5

Vloga za pomoč: šolske potrebščine, delovni zvezki 2018/19

   OBVESTILO O IMENOVANJU POOBLAŠČENE OSEBE ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV  
V letošnjem letu bo na 1.OŠ Celje, v sodelovanju z Mestno občino Celje, ponovno organizirano poletno počitniško varstvo za učence od 1. do 5. razreda. Podrobnejše informacije najdete na povezavi  http://www.iosce.si/ppv/
spring
Programa socialnih in zdravstvenih kolonij v Celjskem domu Baška 2018
kids sitting on books

Spoštovani starši!

Dobrodelnost, naklonjenost, humanost so neprecenljive vrednote, skrite v srcu posameznika. Že večkrat ste dokazali, da vam je mar za vsakega posameznika, za vse nas, za vse naše napore, za naše uspehe. V prvih decembrskih dneh smo pripravili novoletni bazar. Navdušeni smo bili, ker ste se odzvali v tako velikem številu in za ustvarjalne, domiselne izdelke otrok prispevali prostovoljni prispevek v šolski sklad. Zbrali smo  2.754,33 evrov.

Svoj del dohodnine je za potrebe učencev naše šole namenilo trinajst staršev. V imenu učencev in celotnega kolektiva se vam vsem iskreno zahvaljujem za vašo podporo. Želimo, da bomo znali tudi v letu 2018 združiti moči in stopiti skupaj k ustvarjanju boljšega, k uresničevanju ciljev in doseganju dobrih rezultatov. 

Danica Šalej, ravnateljica

publ

prom VOZNI RED ŠOLSKIH AVTOBUSOV – OBVESTILO bus

 Na Popovičevi ulici v Celju na odseku trafo postaja - odcep za pokopališče še vedno potekajo obnovitvena dela. Na tej relaciji bo režim šolskih avtobusov do nadaljnjega spremenjen. Avtobus bo v času obnovitvenih del na relaciji Selce – Skalna klet – Polule lahko obračal na parkirišču pri pokopališču in tam tudi pobral učence. Enako velja za povratke. Zaradi zapore podvoza pri pošti in posledično obvoza preko Polul in Skalne kleti lahko nastanejo nekaj minutne zamude pri dovozih otrok v šolo. Vozni redi za ostale relacije ostanejo takšni kot preteklo šolsko leto.