PLAVALNA ŠOLA V NARAVI – BAŠKA, 1. 9. - 5. 9. 2014

Poletno šolo v naravi, ki bo trajala 5 dni, bomo izvedli v Baški na otoku Krku. Šola v naravi bo potekala odponedeljka, 1. 9.  do petka, 5. 9. 2014.

Odhod v Baško bo v ponedeljek, 1. 9. 2014 ob 6. 30 uri z avtobusnega postajališča za bencinskim servisom na Polulah. Šola v naravi se bo zaključila v petek, 5. 9. 2014  s kosilom, povratek v Celje pa bo predvidoma med 18.30 in 19.00.

Starši boste o prihodu otrok v Baško obveščeni preko radia Celje, dnevne informacije pa boste lahko dobili na blogu:  

http://celeia.blog.siol.net (Celjska šola v naravi).

Učenci naj nimajo s seboj mobilnih telefonov. Če je potrebno, lahko svojega otroka pokličete na stacionarni telefon v domu na telefonsko številko 00385 51 856 933 in sicer med 13. in 14. uro.

Otroci naj imajo s seboj 200 kun, ki jih bodo potrebovali za ogled akvarija, nakup spominkov oz. za kakšen sladoled.

Poudarek plavalne šole v naravi je na plavanju. Ure plavanja bodo razporejene v dopoldanskem in popoldanskem času. Ob zaključku šole v naravi učenci opravijo preizkus plavanja in se potegujejo za priznanja Morski konjiček in Delfinček.

Organizirane  bodo ure pouka in delo v različnih delavnicah, spoznavali pa bomo tudi  mesto in okolico. V času šole v naravi so predvideni naravoslovni, športni in tehniški dan ter izlet z ladjo.

Učenci imajo v času šole v naravi polni penzion (zajtrk, malica, kosilo in večerja). Naš prvi obrok v Baški bo kosilo, zato mora vsak otrok imeti za na pot svojo malico. Predvidena sta dva postanka, saj na avtobusu ne smemo uživati nobene hrane. Pri pripravi malice se izogibajte  sladkim napitkom, sladkarijam in slanim prigrizkom.

Otrokom s seboj ne dajajte nobenih zdravil oziroma se o tem pogovorite z razredničarko.

Če so pri vašem otroku kakršne koli posebnosti glede prehrane, ki bi jih morali sporočiti v Baško že pred odhodom, vas prosimo, da to sporočite razredničarki.

Prosimo, da v šolo v naravi ne pošiljate bolnih otrok.

                                                                      Tim učiteljic                                  

     Nevenka Brežnik, Sergeja Lončar in Metka Irgolič