Sreda: Danes smo se preizkusili v teku na smučeh. Zanimivo, a bolj naporno kot alpsko smučanje.
Torek: Sončno vreme! Fotografirali smo se z Rokom Margučem :)
Ponedeljek: Prvi smučarski dan je za nami. Vsi začetniki so že danes osvojili uporabo vlečnice (res, da je to zaenkrat še Uniorček). Še nekaj vztrajnosti in vaje in postali bodo pravi smučarji.
 
DNEVNIŠKI ZAPISI UČENCEV:

Danes mi je bilo zelo všeč smučanje. Peljali smo se na Mašinžagi. Kosilo je bilo tudi dobro. Sprehajanje zunaj je bilo tudi zanimivo. Veliko smo se igrali s psom. Hodili smo po celem Gorenju. Večina časa smo se pogovarjali o kamninah.                                    

 Lin Klepej, 7. a


Danes mi je bilo zanimivo smučanje, saj sem prvič šel na skakalnico. Zanimivo mi je bilo tudi lokostrelstvo.                                                                                                   

Luka Bavcon, 7. b


Moje zanimivosti tega dne so bile: smučanje, lokostrelstvo, tek na smučeh.      

Urh Jurak, 7. a


Ta dan mi je bil zanimiv predvsem zato, ker sem se naučil peljati z vlečnico. Tudi na samem smučišču je bilo zelo zanimivo. Delali oz. smučali smo v skupini in smo se vsi peljali po približno isti poti.                                                                                            

 Ermin Zukić, 7. b


Zbudili smo se zgodaj in pojedli zajtrk. Danes je bil izjemen dan, saj smo tudi tekli na smučeh. Smučali smo na treh različnih progah. Danes mi gre bolje in nisem padla. Popoldan smo streljali z lokom. To je bila nova dejavnost.                            

Ardijana Pal, 7. a


 Jaz, Mark in učiteljica Jana smo odšli na razgledni stolp, kjer se je Mark na začetku malo bal.

Lovro Drofenik, 7. b


Po dobrem zajtrku smo odšli na Roglo, kjer smo se imeli zelo lepo. Najprej smo tekli na smučeh, kar se mi je zdelo zelo zabavno. Po smučanju je sledil še trening. Med le-tem je bilo vreme zelo spreminjajoče, saj sta se izmenjavala sneg in megla. Na koncu pa je le posijalo sonce.                                                                                                                

Aljaž Mavrič, 7. a


Danes smo se kot običajno smučali. Bil je puščavski vihar samo, da iz snega. Peljali smo se s sidrom. Na koncu tudi s sedežnico.                                        

Jaka Kodelja, 7. b


 Zanimivo je bilo, ko smo šli v gozd in sta se dva psa igrala.                           

Urban Jurak, 7. a


 Danes je zopet potekalo vse kot običajno, razen tega, da je bilo zadnje popoldne in še doživljam zadnji večer. Kot popoldansko aktivnost smo imeli lokostrelstvo, ki je bilo zanimivo vendar zame ne vedno zelo uspešno. Na smučanju je bilo danes zelo zabavno, saj je veter pihal 60 km/h.                                                                                       

Claudia Rutar, 7. b


Zanimivost tega dne je bilo dirkanje z Lovrom na sankah.                          

Mark Čemažar, 7. a  


Danes smo se s svojo skupino začetnikov prvič spustili po strmini, kjer sem 2x padla. Potem smo se peljali po sedežnici. Po malici smo odšli na tek na smučeh, ki pa mi ni najbolj všeč.

Kaja Jurkovšek, 7. b


 Danes smo poskusili tek na smučeh. Šlo mi je kar dobro. Nekajkrat sem padel, ampak mi ni bilo dolgočasno. Najhujše je bilo tekati v hrib. Spusti so bili olajšujoči za kolena. Bolj mi je všeč alpsko smučanje. Smuka je bila izjemna, saj je snežilo.                           

Anže Knez, 7. a


Najbolj mi je bilo zanimivo, ko smo tekli na smučeh. Sprva je bilo težko, vendar sem se hitro privadil. Ker mi je bilo zelo všeč, sem tekel še dve uri. Bilo je zelo težko.  

Tito Ogrizek, 7.  a


 Vse mi je bilo všeč in zanimivo. Imeli smo lepo vreme za smučanje. Smučali smo do malice brez palic, nato pa s palicami. Na začetku sem imel probleme, kasneje ne.    

Meris Husić, 7. a


 Danes je bil zelooo super dan. Sredi smučišča smo opazili Roka Marguča! On je profesionalni border, ki je na svetovnem prvenstvu osvojil medaljo. Rok je zelo prijazen in zanj bom definitivno še naprej navijala.  

 Kaja Roš, 7. b


 Zajtrk je bil za razliko od drugih obrokov, moj najljubši. Jedli smo kruh z marmelado ter sirov namaz. Ker sem bil lačen, sem pojedel kar 4 kose kruha in zato med smučanjem nisem bil lačen, a sem si vseeno privoščil meni Lisice Mice. Imeli smo se lepo.          

Lovro Petek, 7. a


 Zelo zanimivo je bilo, ko smo se učili o kamninah in o profilu prsti. Šli smo tudi po vasi in opazili veliko nenavadnih stvari, ki jih ni v Celju, med drugim žago za les in toplarno.  

  Blaž Šporin, 7. b   


Po kosilu smo imeli nekaj prostega časa, dobili smo nazaj tudi mobitele. Nato pa je nastopil najbolj odličen trenutek dneva. Igrali smo košarko s fanti. Bilo mi je zabavno, saj so bili prijazni in se že veselim jutrišnjega dne.                                                      

Laura Jamnikar, 7. a


 Naučili smo se smučati s palicami.     

Matija Kelner, 7. b    


 Na smučanju smo skakali in opazovali borderje, ki so skakali po velikih skakalnicah. Po kosilu smo plezali po plezalni steni.                                                      

Jaka Kragl, 7. a


 Danes smo odšli na sprehod po vasi. Najprej smo se sprehodili po gozdu in spoznavali profil prsti in se pogovarjali o kamninah. Nato smo šli do cerkve in nato še na travnik, kjer smo ponovili znanje o orientaciji.  

 Lara Furman, 7. b