Aktualno

Predavanje za starše Radosti in pasti nove tehnologije

  • Objavljeno: 11 November 2019
  • Zadetkov: 18

Spoštovani starši.

Še nobena civilizacija ni posegla v zibelko. Naša je. Več kot polovica otrok prosti čas danes žal preživi v virtualnem svetu. Gre za civilizacijski problem. Ko v svojem življenju otroci, mladostniki, odrasli začutijo določene primanjkljaje, pomanjkljivosti, poiščejo v virtualnem svetu ravno to, kar jim v realnem manjka, poiščejo vlogo v internetnih vsebinah in jo igrajo. Veliko ljudi je danes prepričanih, da je virtualno bolj realno kot realnost. Kot vsa leta poprej, smo tudi letos pripravili novembrsko predavanje za starše, ki vam ponuja pomoč pri vzgoji otrok. Medse smo povabili strokovnjaka g. Miho Kramlija, vodjo ambulante za zdravljenje od nekemične odvisnosti iz Nove Gorice.

Predavanje z naslovom Radosti in pasti nove tehnologije bo v ponedeljek, 18.11.2019, tokrat že ob 16. uri v telovadnici šole.

Pričakujemo vas.

Danica Šalej, ravnateljica

Fotografski natečaj Človek in narava

  • Objavljeno: 11 November 2019
  • Zadetkov: 19

Srednja šola za hortikulturo in vizualne umetnosti je v mesecu maju razpisala fotografski natečaj s temo Človek in narava. Učenci, ki želijo sodelovati v natečaju so bili že pred počitnicami povabljeni k sodelovanju in nekateri izmed njih so bili ustvarjalni že v juliju oz. avgustu. 

fotonat

OBVESTILO O TEHNIŠKEM DNEVU – DELAVNICE ZA BAZAR

  • Objavljeno: 06 November 2019
  • Zadetkov: 127

bzr

V sredo, 13. 11. 2019, bo za vse učence razen petošolce, potekal 1. del tehniškega dne – Delavnice za bazar, v času 1., 2. in 3. šolske ure. Učenci bodo imeli delavnice v matičnih učilnicah. O potrebščinah, ki jih učenci potrebujejo s seboj, se pogovorijo z razrednikom.

Učenci pridejo v šolo v času druge jutranje vožnje (tudi s kombiji). Pouka v času predur ne bo, prav tako odpade JVV. JV1 in 2 pa bo.

Po tretji šolski uri se nadaljuje pouk po sredinem urniku z vsemi dejavnostmi, ravno tako bo nespremenjen vozni red!

Učenci 5. razreda imajo cel dan pouk po urniku (razen predure, ki odpade). Šolski prevozi zanje pa so tako kot za ostale: samo 2. jutranja vožnja.

Drugi del tehniškega dne bo potekal v sredo, 20. 11. 2019.

   vodja tehniškega dne, Tanja Remih

Vozni red šolskih prevozov 13. 11. 2019