Aktualno

ZDRAVA PREHRANA - SPLETNA ANKETA

 • Kategorija: Aktualno
 • Objavljeno: 17 Maj 2019
 • Zadetkov: 26

Spoštovani starši,

zdrava prehrana je sestavni del zdravega načina življenja, ki je pogoj za ohranjanje in krepitev zdravja. Ker je šolska prehrana pomemben del vzgojno-izobraževalnega dela naše šole, nam bo pri načrtovanju našega dela v prihodnjem šolskem letu v pomoč tudi vaša ocena zadovoljstva s šolsko prehrano, zato vas vabimo, da v času od 20. 5. 2019 do 26. 5. 2019 odgovorite na našo spletno anketo. Veseli bomo vašega odziva.

Že vnaprej hvala za sodelovanje.

Mojca Flere, organizatorka šolske prehrane

Povezava do spletne ankete: https://www.1ka.si/a/218218

IZBIRNI PREDMETI za 2019 - 20

 • Kategorija: Aktualno
 • Objavljeno: 17 Maj 2019
 • Zadetkov: 74

NAVODILO ZA e-PRIJAVO

Letos se učenci skupaj s starši doma prijavljate na izbirne predmete elektronsko, z dodeljenim geslom, ki ga prejmete od učitelja računalništva, Cveta Prevodnika. Kdor doma nima interneta, naj se s svojim geslom oglasi v šoli pri pomočnici ravnateljice Marini Hojnik Tanko ali pri učitelju Cvetu Prevodniku.

OBVEZNO se vsi učenci od 6.-8. razreda prijavite na obvezne izbirne predmete (OIP).

Izberete 2 ali največ 3 ure (nemščina ima 2 uri, ostali predmeti pa 1).

Najprej se odločite za želene predmete (modra puščica), potem pa še za rezervne (rumena puščica). Če boste uveljavljali glasbeno šolo namesto obveznih izbirnih predmetov, označite tudi število ur (1 ali 2).

NEOBVEZNO (če želite) se učenci od 3.-5. in od 6.-8. razreda prijavite na neobvezne izbirne predmete (NIP).

Izberete največ 2 uri (nemščina ima 2 uri, ostali predmeti pa 1).

Preverite svoj izbor na vrhu spletne strani in jo zaprite. Najprej pa si preberite priložena splošna navodila in opise obveznih in neobveznih izbirnih predmetov, da se boste lažje odločili.

Rok prijav je 31. maj 2019. Po tem datumu bo izbor zaključen in izbirni predmeti, ki se bodo izvajali v naslednjem šolskem letu, določeni.

Preberite več: IZBIRNI PREDMETI za 2019 - 20

ŠPORTNI DAN – ATLETIKA

 • Kategorija: Aktualno
 • Objavljeno: 15 Maj 2019
 • Zadetkov: 24

V petek, 26. 4. 2019, je potekal športni dan. Športni dan je potekal na atletskem stadionu Kladivar Celje. Učenci od 1. do 9. razreda so se preizkusili v teku na 60 m in 600 m ter skoku v daljino. Učenci od 1. do 4. razreda in 9. razreda so odšli zjutraj ob 8.10 na avtobus, ter se s šolske avtobusne postaje odpeljali na atletski stadion Kladivar Celje. Učenci 5., 6., 7. in 8. razreda pa so se ob 8.20 zbrali v matičnih učilnicah in kasneje peš odšli do stadiona.

Preberite več: ŠPORTNI DAN – ATLETIKA

Pižama na obisku

 • Kategorija: Aktualno
 • Objavljeno: 13 Maj 2019
 • Zadetkov: 67

piza

V petek, 19. aprila smo na šoli gostili vsem znanega Boštjana Gorenca Pižamo, ki je prevajalec, pisatelj, stand-up komik in raper. Za svoja dela je prejel številna priznanja in nagrade. Otroci in mladi ga kot prevajalca najbolj poznajo po legendarnem kapitanu Gatniku, nekateri tudi po gospodu Gnilcu, kot avtorja pa po zbirki stripov Šnofijeva druščina.

Preberite več: Pižama na obisku